Céginformáció

A GÉPSYSTEM Kft. 1990-ben alakult, magyar magánszemély tulajdonában álló cég. 1992-ben megvásároltuk jelenlegi telephelyünket, ahol termékeink gyártásának minden folyamata megvalósíthatóvá vált, a plazmavágástól kezdve, az élhajlításon, a forgácsoláson (külső-belső fogazás, fogköszörülés is) és a lakatosmunkákon keresztül egészen a festésig és a készre szerelésig.

A GÉPSYSTEM Kft. arra törekszik, hogy valamennyi tevékenysége megfeleljen a megrendelők által meghatározott elvárásoknak, a vonatkozó jogszabályi előírásoknak, valamint az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelően bevezetett és fenntartott minőségirányítási rendszernek, melyet 2006 óta használunk. 2008. december 8. óta cégünk a "Gépsystem" védjegy kizárólagos jogosultja.

A cég szakmai munkájában részt vevő mérnökök több éves/évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, az általuk megtervezett berendezések hosszú évek óta működnek az ország és Európa számos pontján.

Cégünk külön hangsúlyt fektet arra, hogy az általunk beépített kereskedelmi alkatrészek mindegyike világszerte elismert, minőségi termékeket gyártó beszállítóktól származzon, amelyek hosszú időn keresztül képesek kiszolgálni Megrendelőink igényeit. A velük kiépített szoros kapcsolat egyúttal garanciát jelent a szükségessé váló tartalék-, vagy cserealkatrészek gyors beszerzésére is.