Kő- és kavicsbányák, betonkeverő üzemek

Kavicsmosó-osztályozó rendszerek

Tekintse meg a témához kapcsolódó galériánkat!

Kavicsmosó-osztályozó rendszereinket a Megrendelő igényeinek megfelelő mosó-osztályozó technológiával telepítjük. Rendszereinket, azok elemeit és részegységeit  magunk tervezzük, gyártjuk, illetve a helyszíni szerelést is cégünk végzi. Kavicsmosó-osztályozó rendszereink évek, évtizedek óta megbízhatóan működnek Magyarország és Közép-Európa szerte.

Kavicsmosó-osztályozó rendszerekhez gyártott gépeink:

     - Szállítószalagok
     - Forgatható szállítószalagok
     - Dehidrátorok
     - Csigás dehidrátorok (homokmosók)
     - Excentermotoros vibrációs adagolók
     - Késes kavicsmosók
     - Előleválasztók
     - Nehéz adagolók
     - Víztelenítő sziták

Kavicsmosó-osztályozó rendszereink gépeinek tervezésekor a legkorszerűbb CAD és CAM és véges elemes alkalmazásokat használjuk. A rendszertervezés során a technológiai követelményeknek és Megrendelői igényeknek megfelelően határozzuk meg anyagmozgató és feldolgozó gépeink méreteit és teljesítmény értékeit. Az egyedi tervezésnek köszönhetően mindig a lehető legnagyobb mértékben tudunk a helyszíni körülményekhez igazodni és minimális teljesítményigényű rendszert telepíteni.

Kőtörő-osztályozó rendszerek

Tekintse meg a témához kapcsolódó galériánkat!

Kőtörő-osztályozó rendszereinket a Megrendelő igényeinek megfelelő törő-osztályozó technológiához igazítva, igény esetén az elektromos szereléseket elvégezve, vezérléssel együtt adjuk át. Úgy mint a kavicsbányák esetén is, a Gépsystem Kft. kőtörő-osztályozó rendszerek generálkivitelezését is vállalja. Cégünk által telepített rendszerekbe - eltérő igény kivételével - saját gépeinket építjük.

Kőtörő-osztályozó rendszerekhez gyártott gépeink:

     - Szállítószalagok
     - Forgatható szállítószalagok
     - Függőleges tengelyű röpítőtörők
     - Kalapácsos törők
     - Excentermotoros vibrációs adagolók
     - Tálcás adagolók
     - Teleszkópos ejtőcsövek
     - Nehéz adagolók

Kőtörő-osztályozó rendszereink évek, évtizedek óta működnek Magyarország és Közép-Európa szerte. Rendszereinkbe beépített gépeink tervezése során törekszünk a megbízhatóságra, kis karbantartási igényre, könnyű kezelhetőségre és munkabiztonság minél magasabb szintű megvalósítására. Cégünk az általunk telepített rendszerekhez - igény esetén -  pótalkatrész ellátást, illetve karbantartási tevékenységet biztosít.

Térkőgyártó és betonkeverő üzemek

Tekintse meg a témához kapcsolódó galériánkat!

A Gépsystem Kft. térkőgyártó cégeknek és betonkeverő üzemeknek is gyárt berendezéseket. Ezek lehetnek szállítószalagok, keverő szalagsorok, adagolószalagok, keverőgépek. Antik hatású térkövek gyártásához koptató gépsor tervezését és telepítését is vállaljuk.